Delo Revije d.d. medijski pokrovitelj predstave GodArt - live

18.04.2011
Delo Revije d.d. so medijski pokrovitelj nove predstave GodArt - live, ki bo od 25. maja 2011 dalje redno na sporedu v SiTi Teatru BTC v Ljubljani.

Predstava »GodArt – live« je najnovejša predstava znanega dinamičnega dua – pianista Jureta Godlerja in violončelista Tilna Artača, ki sta v širši javnosti poznana kot odlična komedijanta, imitatorja in glasbenika. Po uspešnih nastopih – med drugim z Michaelom Winslowom v Unionski dvorani v Ljubljani in lani jeseni v znanem Comedy & Magic Clubu Hermosa Beach v Los Angelesu, v katerem redno nastopa tudi Jay Leno, se boste lahko ponovno nasmejali temu zabavnemu tandemu. GodArt pri svojem delu združujeta tri temeljna področja zabavništva: GLASBO, HUMOR in ČAROVNIJE. V njunih predstavah smo priča prefinjenemu humorju in iluzijam, ki so vpete v vsebino ter združitvi klasične glasbe s pop-modernim slogom.
Vas zanima, kako se obnašati na koncertu klasične glasbe? Bi radi izvedeli nekaj več o klasični operi in prislunili pravi operni primadoni? Ali si drznete prisluhniti, kako Beatli, Michael Jackson, Britney Spears ali Lady GaGa zvenijo na originalen klasičen način? Vse to in še mnogo več vam razkrije GodArt v svoji novi predstavi.
 
Produkcija: im.puls/Godart v sodelovanju s SiTi Teatrom BTC Ljubljana
Medijski pokrovitelj predstave: Delo Revije d.d. 


  


< Nazaj na seznam novic