W01-20 CO2 v Akvarij Regulator, manometer CO2 Mehurček Števec protipovratni Ventil Z Magnetnim Ventilom Dvojni Ravni Merilnik Tlaka

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€53.81 €51.12

Oznake: co2 regul, akvarij co2 splitter, akvarij mehurček boja, co2 iglo, akvarij co2 regulator chihros, c02, ogljikov dioksid, co2 senzor, akvarijske ribe, žive, akvarij co2, razpršeno, co2.

W01-20 CO2 v Akvarij Regulator, manometer CO2 Mehurček Števec protipovratni Ventil Z Magnetnim Ventilom Dvojni Ravni Merilnik Tlaka

Opis izdelka Opis: Z natančno tlaka ventil za sprostitev (nizek tlak),Bolj enostavno uporabo Natančno fine-tuning( ureditev za 1 mehurček /2-3 sek) mehurček merilnik z inverzno ventil. (uredba lahko videli) Design z uporabo novega tlaka podložke.Podrobnosti o uporabi: preverite, ali je regulator varno priključen, da je CO2 jeklenke, in se dajejo na stabilni ravni tla.Prosim, ne uporablja za mazanje za vse dele regulator.Razen spreminjanje CO2 jeklenke, prosim, ne poskušajte spremeniti vse dele regulator na svoje.Naš regulator je lahko preprečili vse backflows, še posebej, ko je tlak znotraj CO2 jeklenke pojenja.To bo podaljšalo delovanje in življenjska doba CO2 jeklenke.Mehurček boja je vključena, da vam nadzor nad CO2 odmerek.Barve: Modra, Zlata, Temno zelena, Srebrna, Črna, Rose.Če plin povezavo pride do napake, prosimo, zapreti ventil jeklenke na prvem mestu.sprostitev oljni plin v tlačni regulator drugič in privijte na priključek ponovno ključa na zadnji. 3. Položaj plinske jeklenke in magnetni ventil, tlačni regulator pravilno, preverite plina merilnik in odprti merilni ventil. 4. Vtiča v magnetni ventil, regulator tlaka in boste zaslišali zvok"kliknite. 5.Odprite plinski ventil jeklenke; preverite, ali plina merilnik; izklopite merilni ventil. 6. Odvijanju mehurček boja; dal v 3/4 volumen vode; vijak na mehurček boja; določitev zalivamo mehurček števec na merilni ventil. 7. Vijak izklop zaklepanje matico na vrhu balona števec: Vstavite cev, v mehurček boja, in povežite en konec cevi za plin vtičnico mehurček boja, popravek cevi za vijačenje na daljavo matica; priključite drugi konec cevi za difuzor. 8. Upoštevajte mehurček frekvence in nadzor mehurček frekvenco za operacijski merilni ventil. 9. V skladu z zahtevanodelovni tlak, prilagodite tlak, ki ureja gumb.

Napetost: 220V / 110V Vstopu Nit: W21.8, Standard CGA320. Obvestilo: Pred naročilom, ki ga mora potrditi niti vmesnik.G5-8 je G5/8 nit therface.W21.8 nit therface primerna za večino Euro contry,na Japonskem, v nekaterih državah Azije.CGA320 primerna za ZDA in nekatere druge države.pomeni, primerna za napajanje 110v.pomeni, primerna za 220-240v moč. 1. Cilj tlaka regulator matico na ventil priključek plinskega cilindra. 2. Privijte tlaka regulator matice na ventil priključek plinskega valja po ključa.Preverite tesnost plinske odprite plinski ventil jeklenke.1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj, zato prosim, pustite Povratne informacije 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.

2. Prosim, ne pusti Negativne Povratne informacije, ne prosi nas za reševanje vaše težave , vas prosimo, da nas kontaktirate prvi, če imate kakršnekoli težave, vam bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče.Vnaprej hvala za vašo potrpežljivost.

Lahko preverite podrobnosti sledenje podatkov na spletni strani, www.17track.net .Če imate kakršne koli težave, o sledenju informacije se ,prosim, obrnite na nas, preden ga odprete, se bi spor.

Depozitni je naša prednost, način plačila.

EMS in DHL bo 3-7 delovnih dni, FedEx bo 5-12 delovnih dni, boste morali plačati stroške pomorskega prometa.www.godart.si Standardna Dostava /China Air Pošta/E-paket je Brezplačna Dostava ,bo 10-35 delovnih dni(samoti morali vzeti več dni).

Vljudno opozoriti Praznik in vikend, ki niso vključeni v delovne dni.Ne moremo prevzeti dodatne uvozne dajatve vaši državi, prosimo za razumevanje !

Prosim, ne pustite negativne povratne informacije, zaradi dodatnih stroškov.Če imate kakršno koli vprašanje, in posebne zahteve na po meri, prosim stik z nami, najlepša Hvala!


  • Moč: NOBEN
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)