Raspberry Pi Nič WH Raspberry PI Nič PI0 Različica

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€16.58 €12.27

Oznake: raspberry pi 4 b 8gb, pin rasbery pi, rapsberry pi 5, razvoj odbor fpga, banana pi, malina pi4 b, pi-e, pi, analogni raspberry pi, obesek šri lanka.

Raspberry Pi Nič z 1 ghz PROCESOR, 512 MB RAM-a, Linux OS 1080P HD video izhod brezplačna dostava

Postavka Opis:

Kaj je Raspberry Pi Nič?

Medtem ko je Raspberry Pi 2 označuje vrh koncu platforme v tech očala, Pi Nič meni nasprotno.To je, za vse namene, je vstopni model, ki je zmanjšala tako v ceno in velikost (ki je trikrat manjše od prvotne Raspberry Pi 1 series).

Na Raspberry Pi Nič: Tehnične Specifikacije

CPU: Broadcom BCM2835, ki lahko deluje s hitrostjo do 1 ghz.

RAM: 512 MB

Napajanje: 5V, ki jo dobite prek micro USB priključek, risanje 160mA (tudi če je nanj priključen na zaslon visoke LOČLJIVOSTI).

Dimenzije: 65 mm x 30 mm x 5 mm

Video & Avdio: 1080P HD video izhod.Avdio izhod preko mini-HDMI priključek.

Shranjevanje: kartica MicroSD.

Operacijski Sistem: Linux, nameščenih preko NOOBS.

Na Raspberry Pi Nič: Vhodi in Izhodi

MicroSD Reža za Kartice: Pi Nič dobi svoj prostor za shranjevanje iz pomnilniške kartice MicroSD, ki jih boste potrebovali za namestitev operacijskega sistema.

Mini HDMI: Video izhod za Pi Nič je tako mini-HDMI priključek.V smislu njihovega delovanja, ti priključki opravljajo enako njihove večje različice.

Micro USB: Boste opazili, da sta dve mikro USB spojnikov na Pi Nič.Ena je za podatke (priključek na levi strani, če je reža za pomnilniško kartico MicroSD, ki je na levi), in ena je za moč.Ne razumite jih pomešani.

GPIO: Pi Nič je enako 40 pin za Splošne Namene, Vhodno/Izhodne povezave kot Model A+, B+ in RPi2, vendar priključek zatiči so nenaseljeni.Torej, če želite uporabiti GPIO, boste morali na primer s spajkanjem potrebno nožice v mesto, ali na primer s spajkanjem svoje povezave neposredno na Pi Nič.

ZAŽENITE Način Zatiči: Obstajata dve nenaseljenih ZAŽENITE način zatiči, ki se lahko uporablja za povezavo gumb za ponastavitev na Pi Nič.Še enkrat, boste morali dodati zatiči sami, na primer s spajkanjem ali gumb a, ravne na krovu.

Kompozitni Video: Tukaj je zanimiva eno.Tam je RCA mešanici video izhod preko dveh (brez prebivalcev) zatiči, tako da boste lahko priključite Pi Nič do starejših prikaz opreme, ki sprejema phono plug kot vhodna.

Raspberry Pi Nič W Odbor 1GHz PROCESOR, 512 MB RAM-a z WIFI & Bluetooth RPI 0 W

Uvod :

Na Raspberry Pi Nič W razširja Pi Nič družino, Pi Nič W ima vse funkcije originalnega Pi Nič, vendar z dodano povezovanje, ki je sestavljen iz :

802.11 b/g/n wireless LAN

Bluetooth 4.1

Bluetooth Low Energy (BLE)

Kot Pi Nič, ima tudi :

1GHz, single-core CPU

512 MB RAM

Mini HDMI in USB On-The-Go vrata

Micro USB napajanje

HAT-združljiv 40-pin header

Kompozitni video in reset glave

CSI fotoaparata priključek

Package Iist

1.

1 x Raspberry Pi Nič W

2.

1 x Raspberry Pi Nič

3.

1 x Raspberry Pi Nič WH


  • Blagovna Znamka: SZYTF
  • Številka Modela: Raspberry Pi Nič
  • Demo Board Tip: ROKO