Srčkan Mimika Pet Govorimo Opica Se Ponavlja, Kar Ste Rekli Elektronski Plišastih Igrač

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€6.83 €5.46

Oznake: opica igrača, pliš, opica plišastih igrač, muzyka modern talking, ženske se pogovarjajo, hrček ponovitev, klarinet buffet, božič hrček govorimo, buu slika, dekle, lahko naredijo karkoli.

Srčkan Mimika Pet Govorimo Opica Se Ponavlja, Kar Ste Rekli Elektronski Plišastih Igrač

Funkcija :

SMEŠNO GOVORI MIMIKA PET - Talk nazaj funkcija omogoča Opica ponovite, kar ste rekli, ne glede na to, boste smejali, pojejo ali govorijo angleški, Kitajski, ruski, španski ali katere koli druge jezike.

ENOSTAVNO upravljanje - Govorimo hišnih hrček igrača je zelo varen in nežen za otroke.Vklop in govori za to, da bo posnemajo svoje vsako besedo v svojo smešno in visokim glasom glas.Flip stikalo v položaj IZKLOP za varčevanje baterije, ko je ne uporabljate.

Powered by 4x AAA baterije (NISO vključene).Prosimo, uporabite nove baterije, ko zmanjka baterij.

TRESENJE SVOJE TELO, medtem KO ODGOVORE BOSTE:, Ko je govoril, ga strese svoj debel telesa, tako veselo in se odziva na dotik.To malo mehko critter rad bob svoje lepe glave gor in dol ali samodejno, ko se je dotaknila.

ODLIČNO DARILO ZA OTROKE IN ODRASLE - Prinaša zabavo na zdrav način in preprečuje, da bi otroci dobili zasvojen, da električni igre in video igre.

Material: Pliš

Velikost:15x13x18cm

Package Vsebina:

1 x Srčkan Mimika Pet Govorimo Opica Igrača


  • Starostni Razpon: 8~13 Let
  • Polnjenje: PP Bombaž
  • Certificiranje: 3C
  • Višina: 11 cm-30 cm