Kitajska srebro Buda 12 nebesno kovancev+čare thangka Tibet in Nepal thangkas KOVANCEV 12/kos Stare Tibetanske Srebrno Bronasto odlikovanje

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€62.02 €50.23

Oznake: nakit nepal, buda statu, nepal dostava watch, budha dekor, buda, medenina kip bude, amulet je jade, nepalski srebrna, buda thangka, veliko nebesno čare.

Dobrodošli Želite Kupiti

Hvala !!Srečno ! !

blagoslovi vam srečno in dobro vsak dan!

Vesel sem, da uvedejo to , Iz slike, da bi lahko videli, da je zelo lepo, visoko zbiranja ali kot darilo za vaš prijatelj!Če vam je všeč ,prosimo, obiščite mojo trgovini, da bi našli več orientalski zakladov, vas blagoslavljam srečno in dobro vsak dan!

če vam je resnično všeč zbirka Kitajski starinsko, prosim, ne zamudite najboljše možnosti, je izdelan iz visoko kakovostnih bron.ogledate si lahko slike , pošast, ki so jih handwork, izdelave je zelo izboljšanja.V stari Kitajski, vsaka družina mora imeti to vrsto živali ,ker se lahko lustrate zlo , je dobro orodje exorcise.torej ,ne zamudite tako čudovito element ,To bo prineslo tudi veliko sreče, zdravja, bogastva, modrosti, uspeh, dolgoživost in blaženost za vas!Ponudbe z zaupanjem ,srečno!

TIBERA NAKIT

Take postavke so vse domače obrti, ročno izdelan lokalni Tibera ali Nepal mojstra uporabo Tibera Srebro in naravnih kamnov, kot je Turkizno, Korale, Agate, kristali itd. , simbolizirajo stare kulture Tibera.Tibet je najbolj briljantno in sveto sveto deželo, na Kitajskem.Tam je stara legenda najbolj znanih v Tibetu, če ljudje nosijo take izboljšanje in lep ročno izdelan nakit, kot nakit, lahko dobite dobre volje iz narave.Potem so prinesli ljudje, srečno življenje in srečo.Tibet ,Čisto Zemljo, najbolj čarobno lepo mesto, ne oddaljena od nas.ni pomembno, če vam je bilo tam, vendar vbodne je, če lahko najti svoj čisti zemljišč v svoje srce in v Tibetu na vaš um !

Moj projekt na Kitajskem je Tibet srebro in jade Turčija.Ne vem v vaši državi Tibera*Tibera srebro in Tibet Turčija jade naziv in položaj.Vrednost za denar!

Politika:

Smo predložiti Vse, kar vedno pride z garancijo na zadovoljstvo: Če najdete kakršne koli težave s kakovostjo ali ni popolnoma zadovoljni s čimerkoli, ko boste dobili točke.Prosimo, E-mail kmalu.Bomo rešiti to za vas 48 ur(Vračilo ali zamenjavo predmeta),če je vračilo,boste morali vrniti v roku 14 dni od dražbe, končano na dan, bom srečno vračilo kupnine.Hvala !!Srečno ! !


  • Material: Baker Obrti
  • Tema: Maskota
  • Regionalna Funkcija: Kitajska