Brezžični Daljinski Keglove Kroglice Vibrator za ženske Vaginalne zaostritev Masaža Izvajanje Usposabljanja Žogo z vibriranjem Jajca, Igrače za odrasle

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€15.78 €9.78

Oznake: ravnovesje arašidovo, arašidovo žogo masaža, žogo ben wa, keglove trener, heatshrink cev, dodatek medic, sesati igrača, vaja vagina, vaginalne jajce vibrator, jekla z vibriranjem žogo.

Se boste še vedno zaskrbljeni, da vagino ni tesen dovolj?

Za uveljavljanje vagina bolje, naredila sem keglove žogo, ki se lahko spreminja težo žogo bo.Pri izvajanju, morda boste potrebovali nekaj vibracij, za spodbujanje notranje mišice.Sem se odločil, da postavi telo belo žogo v vibrator.Ker je masa bela žoga je le 20 g, dajanje vibrator je najboljša izbira!Ta izdelek je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, lahko preklopite različnih frekvencah za spodbujanje vagina glede na umestitev v čas med vadbo.SYQ02 Ta izdelek je daljinski upravljalnik in vibrator.

Delovni načelo:

1. Medicinske načelo pudendal krčenje žogo je "Keglove gibanje".Fizikalne načelo je, da uporaba teže za dati žogo v telo.Pod vplivom gravitacije, vagina mišice bo nezavedno in privijte vijak žogo, in da vagina povrnilo njegovo tesnost. 2. Stimulacija odziv načelo: po pudendal žogo se postavi v telo, gibanje žogo v žogo poganja gibanje telesa zadeti notranje stene na žogo, tako, da spodbujajo samodejno krčenje mišic, krepitev vaja za mišice medeničnega dna, za dolgo časa, in da je vagina si opomore in kompakten.

Vaja metoda:

1. Stojijo z rokami, prekrižanimi na ramenih, na vrh prste je devetdeset stopinj, in notranji strani pete je enake širine kot pazduho.Zadržite pet sekund in nato sprostite.To ponovite dvajset ali večkrat. 2. Preprosto mišice medeničnega dna, je gibanje se lahko izvajajo včasih, da se skrči na pet sekund, zakon o drugem, se lahko izvede med hojo, vožnjo in office.

V drugi fazi je učinkovito vlak sami, vsak dan: 1. Leži ravno in upogibanje kolena. 2. Skrčite mišice zadnjice do anusa. 3. Zaprite sečnice, nožnice in danke (so podpira tudi mišice medeničnega dna).Ta ukrep se počuti, kot je nujno, ampak če ne morete iti na stranišče, v čas, morate zapreti svoj urin. 4. Predstavljajte si z vagino, da sesati nekaj, kot je polnjenje ali penis.Prvi predstavljajte si, da nekaj, kar je dvignil iz vaginalne odprtine in nato postopoma dvigne ob vagina za 3 sekunde.Ponovite 10-krat, za skupine, več kot 3 skupine na dan, postopoma povečala do 25-krat, za skupine.Lahko vstavite tudi prsta v vagino med vajo, da se preveri učinkovitost tega procesa. 5. Znižanje nožnico, je všeč, potiskanje nekaj iz vagine.Sprostite se za 3 sekunde, ponovite 10-krat, za skupine, 3 skupine ali več na dan, postopoma poveča za 25-krat na skupino. 6. Obdržati mišice medeničnega dna (znan tudi kot PC mišice) za pet sekund in potem počasi se sprostite.Po pet do deset sekund počitka, krčenje gibanje se ponovi. 7. Med celotno vajo, dihati kot običajno in da preostalo telo sproščeno.Trebuh je lahko dotaknil z roko, in če trebuha priviti, premikanje mišic, ki so narobe.

Izdelek je nepremočljiva na celotno telo, vključno z belo kroglo.Prosimo, bodite prepričani!

SYQ01

Ta izdelek nima daljinskega upravljalnika in vibrator.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nespodobno Sliko: No
  • Spolnost: No
  • Material: Medicinski Silikon
  • Blagovna Znamka: HIWUP
  • Številka Modela: SYQ02/SYQ01
  • Postavka Vrsta: Krči Žogo