Ethernet Nano W5100 Ethernet Shield LAN Omrežja Modul Odbor Micro-SD Podpirajo TCP UDP Za Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560 Eno

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€8.10

Oznake: arduino, pro arduino, arduino ščit, arduino uno r3, ardouino nano ščit, arduino ethernet shield, arduino nano, atmega16u2, arduino leonardo, arduino eno wifi.

NANO W5100

To add-on modul omogoča povezavo Arduino Nano do interneta.Dobiš vse prednosti, ki jih s pomočjo Arduino Nano.To je popolnoma sestavljen, z dolgimi pin glave, tako da se vam treba kupiti in spajkanje glave ločeno.boste dobili enako stackable koristi, kot Arduino ščiti in lahko vodijo isto kodo.

Temelji na Wiznet W5100 Ethernet čip, ki omrežju (IP) stack sposoben tako TCP in UDP.Uporabo Ethernet knjižnica za pisanje skice, ki povezovanje z internetom z uporabo dodatek modula.

ETHERNET-NANO vzpostavi povezavo z Arduino Nano uporabo ženski dolgo žico zaviti glave, ki se razprostirajo odbora za breadboard povezave.To ohranja pin postavitev, nepoškodovani in omogoča še add-on modul biti zložene na vrhu ali na dnu.

Micro-SD kartico, ki se lahko uporablja za shranjevanje datotek za vročitev po omrežju.To je v skladu z Ethernet knjižnica za Arduino 0022 in kasneje.SD knjižnica je vključena v standard Arduino distribucijo.

Na Arduino Nano komunicira tako z W5100 in MicroSD kartico s pomočjo SPI avtobus.To je na digitalno zatiči 11, 12 in 13 na Nano.Pin 10 se uporablja, da izberete W5100 in pin 4 se uporablja za kartice MicroSD.Te igle ne morete uporabiti za Splošne Namene, Vhodno/Izhodne(v GPIO).

Upoštevajte, da zato, ker W5100 in MicroSD delež SPI bus, le eden je lahko dejavni hkrati.Če ste uporabili oba perifernih naprav v svoj program, to bi moralo biti poskrbljeno za ustrezne knjižnice.Če ne uporabljate enega od perifernih naprav v svoj program, vendar pa boste morali izrecno počistite potrditveno polje.Če želite to narediti z MicroSD kartico, nastavite pin 4 kot izhodno in pisanje visoko, da je.Za W5100, set digitalna pin 10 kot visoke.

ETHERNET-NANO zagotavlja standardni RJ45 ethernet priključek.

Paketu:1 x NANO W5100 Ethernet Shield Omrežja, Širitev Odbor za Arduino Nano V3.0 VRH


  • Blagovna Znamka: EDIY