Paul Rubens 36 Macaron Barve, Olje, Pastel, Nastavite Primeren za Slikarstvo Občutek Poletne/Živo Sliko, Izdelava Fotografij, Svetlo&Aktivna

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€23.20 €18.56

Oznake: uradni paul rubens, papir pastelnih, barve, oljne barve barve, pastelnih olje paul ruben, oljne barve, kitara melodija, matic, owin akvarel, umetnost oljne barve platno, oljne barve set.

Paul Rubens 36 Macaron Barve, Olje, Pastel Set, Primeren za Slikarstvo Poletje Občutek, Živo Sliko, Izdelava Fotografij, Svetlo in Aktivno

. 36 macaron barve: barve so lepe, barvanje, mešanje in prekrivanje so dobri.Ti macaron barve so zasanjani in čudovit, zelo primerna kot darilo za otroke in prijatelje.

2. Enostavno slikarstvo: olje pasteli so mehki, barvanje je tudi z gladko kap, zaradi česar slikarstvo preprosto, primerna za mešanje in strgalo spretnosti.Ravnajo, mešanica in čisto enostavno, so intenzivno barvo in še posebej mehke in prijeten za uporabo, ne samo na papirju.

3. Eko-prijazni materiali: olje, pastel set je izdelan z visoko kakovostnih in okolju prijaznih materialov, oprijem je močna, in ne preveč enostavno zbledi, ti vrhunsko olje pasteli funkcija nemoteno, tudi pigmentacije.

4. Cilindrične oblike: s to vrsto lahko pomaga nadzor oljni pasteli enostavno, in ne enostavno za odmor.Vsak pastelnih ukrepi premer 1.15 cm, dolžina 6,9 cm, in papirja-zaviti individualno pasteli za zaščito vaše roke umazane.

5. Zadovoljstvo Zagotovljeno:stojimo za našimi izdelki " kakovost, če imate kakršnakoli vprašanja ali so zadovoljni z izdelkom, in bomo zagotavljali resolucijo.

Obseg: 25.5*24.8*2.5 cm

Teža: 0.62 naprej kg

Barve:

女郎花 Ominaeshi

抚子 Nadeshiko

黄檗 Phellodendron

青钝 Aonibi

赤香 Akakoh

妃粉 Princess Pink

桃色 MoMo

牡丹 Botan

红紫 Rdeče Vijolična

若紫 Wakamuras Aki

香色 Akako

白橡 Shrotsurubami

虹色 Svetlobe Rose

支子 Kuchinashi

红梅 Kobai

石柱 Dianthus

薄红梅 Kohbai

红碧 Benimidori

红挂空 Benikakesora

天色 Nebo

露草 Tsuyukusa

薄花樱 Usuzakura

薄缥 Tanko Modro

杜若色 Kakitsubata

苗色 Nae

淡萌黄 Usumoegi

翡翠色 Jade

薄蓝 Bledo Modra

若竹 Wakatake

青磁Seiji

青竹 Aotake

老竹 Oitake

砥粉Tonoko

柳茶Vanagicha

黑橡 Črni Hrast

褐色 Kachi

Set prihaja s treh belo olje pasteli za mešanje in spajanje, brez težav.

Trgovina pred vlago, visokih temperaturah in izpostavljenosti soncu.


  • Slikarstvo Srednje: Papir
  • Vrsta: Oljne Barve
  • Embalaža: Set
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: PR-M001
  • Starost: >3 LET