30W 220V varjenje, taljenje pralni zlato, srebro varjenje tališče / spajkanje najvišja temperatura do 2000 Nakit varjenje orodij

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€58.84

Oznake: spajkanje kositra, laser vara stroj, srebrno spajko, loka hladno varjenje, MAG MIG, mini varjenje z brezplačna dostava, inverter vara stroj, nakit varilec, 18k zlato nakit pravi, jewelri orodje.

30W 220V varjenje, taljenje pralni zlato, srebro varjenje tališče / spajkanje najvišja temperatura do 2000 Nakit varjenje orodij

Večfunkcijsko taljenje pralni za nakit

napetost: 220V

moč: 30W

plamen temperatura: 2000C

plamen velikost: 70 mm

zračni tlak:za 0,4-0,6 kg/cm2

gorivo comsuption: 0.1-0.15 kg/h

pralni velikost: 26*17*15 cm

pralni teža:4,3 kg

Osnovni profil

Ima značilnosti majhnih velikosti, varčevanje z energijo, nizka raven hrupa, visoko učinkovite, prilagodljive operacije, popoln funkcije, obsežno operacijo, in enostaven za vzdrževanje.Predvsem sodobni nakit tovarne, zlato in srebro obdelavo, zobozdravstvo

Delovni načelo

Ta naprava uporablja kot gorivo bencin in je sestavljen iz nizkega tlaka zraka črpalka in uplinjanje sod.Dodajte ustrezno količino bencina vnaprej.V "izpušne cevi: priključite varjenje baklo, nato pa vstavite 220 voltov za izmenični tok.Ko indikator napajanja sveti, to pomeni, da je naprava vklopljena.Pritisnite ustrezno stikalo in prilagodite tipko, glede na potreben delovni količine zraka.Lahko vžgejo varjenje baklo in prilagodite" plamen prilagoditev. ""Modri plamen je bil ustvarjen in začel delati.

Tretji, v zadevah, ki potrebujejo pozornost

1. To je strogo prepovedano dodajanje kisika, vodika, acetylene, premoga, plina in bioplina v uplinjanje sod.

2. Glede na potrebe dela, količino bencina na en čas ne sme biti presežena, in gorivom za glasnost je največ 0.5 litra.Vendar, če zadostno količino bencina, ki je na novo dodano, ne ostanejo dolgo, kot je ni gibanje ali čez noč.

3. Ko dodajate bencin, bodite previdni, da pour v oskrbi luknjo.Zalijemo z odpadno olje iz gorivom luknjo.Ne vdreti v telo, da se prepreči škoda na obroč deli.

4. Ko večkrat prilagajanje "plamen prilagajanja" in prilagajanja, ključnimi ne proizvajajo plamen, ustrezno količino bencina je treba dodati.

5. Ta naprava ne more delati za več kot 6 ur.Če je delo, za dolgo časa, dva stroji, je treba uporabljajo izmenično, da bi se izognili preobremenitve in poškodbe obroč deli.

6. Ko na novo dodane plamen je nezgoščena in plamen je rdeča, lahko prilagodite "plamen prilagoditev" primerno za proizvodnjo, plamen, ki ste zadovoljni z.

7. Ko črpanje odpadna olja, vijak za olje cev matica olje luknjo, nato pa na vse stikala, odpadnega olja bo samodejno spray ven.


  • Max. Varjenje Debeline: taljenje stroj
  • Dimenzije: 220V 30W
  • Nazivna Zmogljivost: Dodaj bencin
  • Nazivni Obratovalni Cikel: zlato, srebro varjenje, taljenje
  • Teža: 4.5KG
  • Je Pametno Napravo: No
  • Številka Modela: JX5-8
  • Uporaba: Nakit za varjenje orodij