2017 Premikanje Nič John Banno-čarovniških Trikov (Vol 1,2,3,4)

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€4.32 €3.67

Oznake: 95mm kovinski snap, ape človek ure, 58mm 78a kolesa, baku 878l glave, 96 poljska vodka, v košarico pladenj diy, 96 državljanske luči, 58mm quadcopter, 95w laser array.

Dragi nove in stare stranke, so vsi naši izdelki so na zalogi in se lahko dobavljeni v najkrajšem možnem času.Vas prosimo, da kupite.Imam več kot 30,000 izdelkov.Smo le pokazali nekaj izdelkov.Če ne najdete izdelek, ki ga potrebujete, nam pišite na me in pomagala vam bom.Za boljše cene in storitev, se, Prosimo, bodite pozorni na moje trgovine, hvala.

http://v.youku.com/v_show/id_XMjY4Mzc5ODQ2MA==.html

http://v.youku.com/v_show/id_XMTc0NDQzMDE4OA==.html

http://v.youku.com/v_show/id_XMjY4Mzc5ODQ2MA==.html

Vol 1.

Neverjetno 2 uri ekstravaganca na sebi-delo kartico čarobno.

John Bannon Potezo je Nič, je nedvomno najbolj zanimivo študijo o sebi-delovno kartico magic je v tem stoletju.

Ne obstaja en sleight v vsakem od osmih pokaže jawdroppingly nemogoče rutino.To je pravica - ne sleight of hand.Nihče.Ne premakne, ne sleights.Vendar kljub temu, da samodejnega načina, vsak učinek je podatek, eksplozivne, večplastna stunner.In v nasprotju s pričakovanji, kako močan sleight brezplačno čarobno lahko, ti triki, ki bo zdesetkal vse občinstvo (mogoče so čarovniki, laiki, včasih celo sami).

Vsak rutinsko je dosežen z nič več kot navadna kart.Brez debla, svinčnik pike, 'znamke', trikov ali dodatne kartice.Mnogi so tudi popolnoma improvizirana!

In to ne samo neverjetne trike ste učenja tukaj.Fascinantno, podrobne razlage Bannon zagotavlja na PREMIKANJE NIČ razkrije svojo neverjetno razmišljanje o metoda, ki se uporablja subtilnosti in inteligentni layering.PREMIKANJE NIČ vam bo pomagal turbo zaračuna VSE vaše sleight magic brezplačno.To je res, masterclass v trik gradnje.

Na PREMIKANJE NIČ vas bomo naučili tudi sedem bistvene tehnike, da v svoj 'trickbag'.Te so gradniki self-delo čarobno.Od lažnih kosi storiti v odprti za kartico sil, ki so gledalci lahko sprostili na SEBI!

Pozabite vse, kar misliš, da veš o sebi-delovno kartico čarobno.To je čas, da se vključite v PREMAKNITI NIČ .

Vol. 2

Na Zvezek 2 boste našli deset eye-poppingly zmogljive rutine, od katerih nobena zahtevajo en premikanje.Ni sleights.Nič.Ne sohe kartice.Brez trikov.Ni označena krovi.Nič, vi pa ste, navadnih kart in shell-šokirala občinstvo.Večina postopki so tudi improviziran, kar pomeni, da lahko izvajate jih po tem, roko na krovu in vprašal starost staro vprašanje: "lahko nam kažejo, kaj?'.

Vendar, Premikanje Nič Zvezek 2 ne bo samo naučil awesome triki.Prav tako boste dobili neprecenljiv prvi vrsti sedež na razlago za vsak rutinsko.Zelo poglobljeno, te mini-predavanja izpostavljajte John Bannon izjemen razmišljanje in predvsem raziskati, ne samo "kako" za trik, ampak "zakaj"!Kot kartico shark John Carey je dejal:

"Veliko samo-delovno gradivo je preveč procesnih brez rime, niti razloga.Bannon ima skrivnostne smisel za zavijanje preprosto, vendar smiselno predstavitve okoli njegovega dela, in boste videli ta čas in še enkrat v Premakniti Nič."

In na vrhu, da boste tudi izvedeli, sedem nujno tehnike, ki se lahko doda druge trike in rutine.Te 'trickbag' spretnosti, se bo opolnomočiti za krepitev in razvoj vsako kartico trik ste kdaj naredili v prihodnosti.S temi orodji v vaš armory, boste lahko turbo-polnjenje VSE vaše predstave.

Pozabite vse, kar misliš, da veš o sebi-delovno kartico čarobno.To je čas, da se vključite v PREMAKNITI NIČ .

PREMIKANJE NIČ ZVEZEK 2 51 Maščobe Možnosti Trickbag - Down Under Ukvarjajo Trickbag - Jay Ose False Cut Vzvoda Majhen v Nasprotju Morilec Pedala za Kovine Trickbag - Verjetnost Izločene Matchismo Trickbag - Gilbreath Načelo Kronične Trickbag - Keycards in Crimps Dead Reckoning Trickbag - Zlaganje kart AK47 Bannon Zmago Free Willy Trickbag - Daljinski Rosetta

Vol 3.

John Bannon je Premik Ničelne serije je nedvomno najbolj zanimivo študijo o sebi-delovno kartico magic je v tem stoletju.

Premikanje Nič III je pravi zakladnica morilec rutine, od katerih nobena od katerega koli sleight of hand.Ne eno sleight v pogled, vendar si bomo uničujoče ciljne skupine z trikov, ki se zdi, da kažejo, največja spretnost zasnov.

Iz noro pameten 'Trideset Drugem Smislu" (katere metode je, kot elegantno, saj je v razložiti) kamna hladno klasično "Origami Napoved', devet predstavljeni postopki zagotavljajo skoraj komična ravni "bang za svoj denar" v smislu lažjega uspešnosti glede na vpliv na svoje občinstvo.

In po neverjetnih devet čarovniških trikov pokaže, Premikanje Nič III bo tudi opolnomočiti s petimi um-upogibni tehnike, ki lahko zaposlujejo v drugih samo-delovno rutino.Te 'trickbag' lekcije, ki so resnično neprecenljive vrednosti - dokazuje, le zakaj John Bannon je potekala v takih visoko zvezi s svojim vrstniki.Master ta in boste mogli pretentati VSAKDO.

Predvsem, Bannon tudi vam pokaže, kako inteligentno mešanico teh tehnik skupaj, da ustvarijo sleight-brezplačne trike, katerih metode so resnično nedoumljiva.Nikoli več ne boste videli samo-delovno trikov, kot srčkan, vrgel proč čarovnije za otroke.


  • Je Navodila, Vključena: Da,
  • Vrsta: Pestro Prop
  • Uspešnost Obliki: Close-up Magic
  • Velikost: One Size
  • Opozorilo: Brez trikov
  • Spol: Unisex
  • Material: Kovine