3000V Električni Komar Morilec Z UV Žarnico, USB 1200mAh Polnilna Bug Zapper Poletje Letenje Swatter Past Doma Bug Insektov Lopar

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€23.67 €14.91

Oznake: muskito morilec lopar, lučka proti komarjem, električni lopar proti komarjem, bug morilec, letenje swatter mi, pijača torbica, električni letenje lopar, past, lopar proti komarjem, morilec lučka proti komarjem.

Specifikacije:

1. Mreža napetost: 3000v 2. Notranji očesa material: aluminij očesa 3. Polnjenje vhod: 5V=1A 4. Baterija: 1200mAh 5. Neto zunanji material: nikelj cink železo neto

Značilnosti:

1. V 365nm vijolično svetlobo val aktivno pritegne komarjev za odpravo komarji.V 360nm 400nm band je prednost.WD-947 uporablja 365nm svetlobni val, ki povzroči, da komarji letijo v visokonapetostno električno omrežje aktivno, kar je enostavnejše ubiti komarji. 2. Tri-plast očesa design, samo električni komarji in brez električne energije, srednji sloj šifriranih površino očesa, ne uhajanje komarji, tako da komarji ne more izogniti krila, zgornji in spodnji plasti so varnost očes, št trenutno stik, da bi se izognili človeško telo dotika in se polni. 3. Dana in napolnite takoj, polnjenje je bolj priročno in enostavno.Ko je polnjenje, vstavite USB-vtič v izdelek polnjenje baze, prvi, potisnite stikalo za vklop v položaj za IZKLOP, indikator polnjenja o izdelku utripa, nato pa se je napolnjena. 4. Velika zmogljivost litijevo baterijo, dolgotrajno življenjsko dobo baterije, vgrajene v 1200mAh varnejši litij-polimer baterija (ni mogoče odstraniti) za zmanjšanje nepotrebne pogoste zamenjave baterije.

Pakete:

1X Električni Komar Swatter 1X Uporabniški priročnik 1X Polnjenje baze 1X USB kabel

Opomba:

Opomba: V komarjem lova in komarjev ubijanje način, kovinski očesa neposredno rezultatov visoki napetosti, in je strogo prepovedano, da razširi svoj prst v kovinski Znotraj lopar.Prosim ostani proč od otrok ali hišni ljubljenčki, uporaba varno.