Motorno kolo Zraka Sedežne Blazine razbremenitev Tlaka Vožnjo Sedež Touring Pad Sedla Sedež Vode-Prazne TPU Blazine Za Cruiser X9G3

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€29.03 €17.13

Oznake: ec90 sedlo, cafe dirka, handwork cafe racer sedež, motorno kolo sedlo antilop, aqua kolo, zračne blazine vložek, shell motorno kolo sedlo, motorno kolo sedeža pomlad, blazine gel za motorno kolo, plovec sedež.

Motorno kolo Sedeža Tipke za Majhne, Srednje Velike Križarke, Dual Šport, Sportbikes, Standardi, Športno Touring, Avantura Touring in Harleys

Super za tiste, ki gredo na dolgo vožnjo ali za tiste, ki iščejo vse okoli rešitev za bolj udobno vožnjo izkušnje.

Lahko si Predstavljate, Bolj Prijetno Vožnjo

Pogled na ta super udobno blazino!Da, vemo, kaj potrebujete in kako to realizirati.Ugotovili smo, najboljše tkanine za vaše blazine: TPU + Lycra.

Materiali je odlična elastičnost, dihanje in odpornost proti obrabi.Ta material zagotavlja odlično delovanje pod hudim vremenu in kadrov.Samo počitek, ko prispe, ne potrebujejo pogostega vzdrževanja.

Vgrajeno zračno blazino, ki se lahko napolni z zrakom, ki jih naše črpalka opremljena, da bi dosegli učinek šok absorpcije in zagotoviti udobje.

paket vključuje

1*Motorno Kolo Sedeža

Opomba:

Ne dotikajte koli ostrih blaga.

Ne zapirajte na visoke temperature.

Ne več napihne.

Očistite zračni sedež z roko, ne pranje s pralnim strojem.

Prosimo, ne uporabljajte vode, ki je napolnjena blazina na neposredni sončni svetlobi ali v visoki temperaturi okolja, v primeru, da voda postane zelo vroče.

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.


  • Vrsta Materiala: TPU + Lycra
  • Ime Modela: PQJ7820
  • Blagovna Znamka: Godersi