Baterija 3500mAh za LENOVO P770 IDEAPHONE (BL205)

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€14.08

Oznake: l baterije, lenovo p770, P770, mojstra c3 baterije, blackview a30 flip, CRAFTMANN, stanovanje baterijo lenovo a536, losi pnevmatike, 18650 3500mah, baterije telefon lenovo.

SPECIFIKACIJE

Craftmann Baterija je najboljša zamenjava za Lenovo ( BL205 ) baterije.Tehnične lastnosti izpolnjujejo zahteve, opredeljene za mobilne naprave proizvajalca.

- Člen: C1.02.362

- Izvirna Koda: BL205

- Vrsta baterije: Li-ion

- Zmogljivost: 3500mAh (13.3 Wh)

- Napetost: 3.8 Proti

ZDRUŽLJIVOST

LENOVO P770 IDEAPHONE .

GARANCIJA

12 mesecev / 300 polnjenj (začetek uporabe baterije preden se izteče čas shranjevanja).Prosimo, preverite obdobje hrambe na baterije oznaka in posameznih pakiranje.

LOKACIJA

Craftmann baterije, ki se proizvajajo v mestu Guangzhou, Znanost Mesto (Kitajska).To je kraj, lokacija stotine svetu največja proizvodna podjetja.Zelo blizu Huangpu Vrata in le 45 minut vožnje z avtom do Hong Kong meje.

OKOLJE

Imamo ogromno proizvodnjo in skladiščenje površine (je 40.000 kvadratnih metrov), čisto in svetlo, 24/7 klimatizirane mesto.Litijeve celice in baterije so vodenje, ki v suhem in hladnem okolju.To je zelo pomembno za delovanje baterij in krog življenja.

MEHANIZACIJA

Stroškov dela, dramatično poveča na Kitajskem v zadnjih letih.Pametni stroji nadomesti človeka v proizvodnji, ki delajo trdo, brez praznikov.

AVTOMATIZACIJA

Računalniška tehnologija in pametno programms je omogočila učinkovitejše upravljanje proizvodnje in znižanje stroškov.Craftmann baterije niso slabše kakovosti, da pravi originalne baterije, vendar cenejši vsaj dvakrat.

NADZOR KAKOVOSTI

Tehnične zahteve, 100% vhodna in izhodna kontrola nam omogoča izdelavo visoko-kakovostne baterije.Čas življenja naših baterij doseže 500 ciklov ali 25 mesecev.Proizvodnja okvare samo, da je za 0,5%.

IDENTIFIKACIJA

Črtne kode so pomembni za distribucijo na drobno.QR-kode dobili učinkovito proti ponaredek odločanja.Zadnjih 10 let, nismo našli nobenega podobne kopijo naših izdelkov.

CERTIFICIRANJE

Več kot 20 let proizvodnih dejavnosti, ki smo jih nabrali proizvodnje in distribucije izkušnje.Milijonov naprav z uporabo naše baterije, samo zdaj.Smo ponosno minilo ISO, CE in PCT certificiranje množične proizvodnje tovarne.

PONUDBA ZA STROKOVNJAKE

+1 brezplačna orodja komplet za vsako naročilo 5 baterij z komplet orodja

+2 brezplačno orodja komplet za vsako naročilo 10 baterij z komplet orodja

POSEBNE FUNKCIJE

Smo lahko Vaše osebne lazer znamke na aluminijasto ohišje.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Baterija Kapaciteta(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Original ali Ne: Združljiv
  • Združljiv Blagovne Znamke: Lenovo
  • Številka Modela: C1.02.362
  • Certifikat Kakovosti: ce
  • Blagovna Znamka: CRAFTMANN