SanDiskExtreme Pro 256G 64GB 128GB 32GBmicroSDHC SDXC UHS-I za Pomnilniško Kartico micro SD Kartice TF Kartice 170MB/s Class10 U3 Z SD Adapterjem

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€23.19 €11.83

Oznake: 32gb micro sd, ms pomnilniške kartice, micro sd sandisk trgovina, igra s kartami, 34gb micro sd kartico, 128gb micro sd, 128gb kartice sd, pny micro sd 256gb, Micro SD, tdk micro sd kartico.

Toplo Nasveti:

Kako preveriti Zmogljivosti in Hitrost pomnilniški kartici?

1).Prosimo, uporabite kakovosti card reader, da preveri vse pomnilniške kartice, ki jih H2testw na PC.Pravi pomnilniški kartici morajo opraviti H2testw brez napak.

2).Prosimo, ne uporabljajte poceni bralnik kartic za testiranje kartice Micro SD, hitrost Micro SD kartico se bodo zmanjšale za nizke kakovosti kartic.

3).Micro SD memory card speed močno vpliva kartic in zmogljivosti , ki jih izberete, vrata USB ect.Nizke kakovosti napravo, ki bo 100% upočasni hitrost kartice,1MB=1000KB.

Opomba:

1. Naša trgovina ponuja 100% pristnosti.

2. Vsi izdelki so v skladu z Sandisk uradni spletni strani.

3. Proizvajalec si pridržuje pravico do spremembe ali spremeni izdelek po lastni presoji.Videz in oblikovanje embalaže so predmet sprememb brez predhodnega obvestila.

4. Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.

O zmogljivosti:

16GB=približno 14GB-15GB

32GB=približno 28GB-30GB

64GB=približno 57GB-60GB

128GB=približno 116GB-119GB

256GB=približno 230GB-239GB

400GB=približno 360GB-380GB

Individualna darila so lahko vprašljiva kakovost, ker to je dar, zato ne podpiramo povračilo denarja, vendar smo lahko nadomestilo spet na naslednji nakupovanje

Hitreje APP uspešnosti

Ustreza A1 standardi, optimizirana za APP operacije, in omogoča, da APLIKACIJE aplikacije, ki naj bi se začela in teči hitreje za boljši pametni telefon izkušnje.

(Ta funkcija se lahko razlikuje glede na napravo, ki jo uporabljate, vrsto uporabe in drugih dejavnikov.Prosimo, da si gostiteljice izdelovalca naprave.)

Šokantno prostor

Omamljanje prostora podpira množično shranjevanje, in obstaja več full HD video posnetke in visoko kakovost fotografij.

Gladko video snemanje

Razred 10 video ravni, podporo full HD zajem videa

Enostaven za upravljanje vsebine s SanDisk Shranjevanje Pas app

Omogoča enostavno brskanje, dostop in varnostno kopiranje datotek v pomnilniku telefona, učinkovito sprostiti napravi prostor za shranjevanje.

Robusten in vzdržljiv za težkih okoljih

V SanDisk Extreme visoke hitrosti mobilnega microSDXC UHS-I kartica nepremočljiva in odporna na udarce, hladno odporne in X-ray odporne.Lahko uživate v avanturo brez skrbi trajnost pomnilniško kartico.

Združljiva z vašo napravo

SanDisk mobile pomnilniško kartico, ki je združljiva z operacijskim sistemom Android pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in zamenljivi objektivi fotoaparati

Opomba za dostavo

1. Dolgo mednarodni ladijski promet bo škoda in zdrobimo paket, če ste našli tam je razpakiranje znaki, prosim, ne podpisati.Zunanji Paket v dobrem stanju, ampak izdelkov trgovina na drobno paket za iztiskanje deformacije, vendar ne vpliva na uporabo izdelka, je normalno.

2. če vaše Potrditve Čas se bliža,in še vedno ne prejemajo blago,prosim stik z nami, da podaljšajo dobavni rok.

Garancija:

(1).Vprašanja kakovosti --- vrnete izdelek, mi pa vam vračilo vseh sredstev, Vrne pristojbino plača kupec

(Če je človek škodo, brez jamstva.)

(2).Ni zadovoljen s točko --- ne nadomestila ali se vrnete izdelek, mi pa vam vračilo vseh sredstev , vrne pristojbino plača kupec

(3).Adapter ali bralnik Kartic škode --- ne nadomestila

(Adapter in reader so brezplačne, ne garancijo, če bi morali plačati denar za nakup, smo samo povrnili isto ceno, ki jo plačate.)

Morate vedeti:

(1).Vrne element, ki mora zagotoviti neoporečnost blaga, v nasprotnem primeru ne bomo sprejeti vrniti.

(2).Ko smo dobili element nazaj, nato povrnili vam bomo denar.

(3).Če že vztrajate odprt spor, lahko izberete "Osebni razlogi", "enostavno return", "dostava je bil način ne, kot je opisano".potem bomo lahko pomaga, da se vam r denar nazaj brez težav.


  • pisanje: Do 90MB/S
  • Zmogljivosti: 32GB/64GB/128G/256GB/400GB
  • Za Branje/Pisanje Hitrost: 170M/S
  • Blagovna Znamka: SanDisk
  • Številka Modela: SDXXY
  • Paket: Da,
  • Vrsta: 100% Prvotne Resnično SanDisk