PLA пластик filament для 3D принтеров 1 кг (1,75 мм)

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€19.59

Oznake: esun lesa pla, svetlo mavrični lok, nitke pla, smole flashforge, 3d tiskalnik smole, ESUN, 3D Tiskanje, nitke svile, Filamentov, Fižol.

V polje home 3D tiskanje PLA-plastike (polybate, katerega strukturna enota je mlečna kislina) je priznan vodilni.Kljub temu, da PLA je pogosto v primerjavi z ABS, njihove tehnične lastnosti so opazno drugačna.

Ena glavnih posebnosti LOV, ki je enostaven za njih, ki jih želite natisniti.PLA je nižja tiskanje temperaturo kot abs.PLA je minimalno deformirana, ko pride do spremembe temperature za razliko od abs.Še ena pomembna prednost PLA-plastike je, da ni neprijetnega vonja v procesu tiskanja.

PLA je okolju najbolj prijazen plastike.Naravne surovine v PLA-plastični vam omogoča, da ga uporabljate brez nevarnosti za zdravje ljudi za različne namene.

V katerih primerih je potrebno za uporabo PLA-plastike?

V primerjavi z drugimi vrstami PLA 3D tiskalnik filamentov, ki je negotov, zato se izogibajte uporabi pri pripravi elementov, ki se lahko upogiba, zvit ali prepakira, kot so telefoni, igrače, z visoko rabo ali ročaji za orodje.Prav tako ne uporabljajte PLA za tiskanje izdelkov, ki bo naknadno izpostavljen visokim temperaturam, kot PLA kaže, da deformacije na 60 °c ali višja.Za vse druge PLA aplikacije, ki je kot nalašč.Ponavadi iz umetne mase se uporabljajo za tiskanje z nizko rabo igrače, prototip deli in posode.

Priporočljivo tiskanje parametrov za PLA bestfilament:

Iztiskanje: 190-230 & deg; C

Platforma: 0/40-60 & deg; C

Tiskanje hitrost: 40-60 mm/s

Ventilator: Da

Pogrezne: Da

Krčenje ko je tiskanje: Manjše

Topila: Diklorometan

Delovna temperatura: od-20 ° C do + 40 ° C

Nasvet Bestfilament: mehčanje temperatura PLA plastičnih približno 50 stopinj, zato v primeru nezadostno hlajenje, toplotne arena, je mogoče za mehčanje plastike in obliki plute.Da bi se temu izognili, zagotovijo maksimalno piha hladilnika toplotne arena.Uporabite peno filter z majhno količino olja (pralni ali zelenjave), če tiskate PLA-plastike, ki preprečuje Plute Investicije.PLA-plastični ohranja plastičnost za nekaj časa po ohladitvi, ki je priročno, na primer, za montažo sestavljenih modelov.Toplote delov nekoliko pred montažo, tako da so lažje povezovanje.


  • Blagovna Znamka: Bestfilament
  • Material: pla
  • Poreklo: RU(Izvora)