Zložljivi Roko, Aparat Za Filter Pokal Fine Očesa, Aparat Za Filter Kavo Dripper Prenosni 304 Inox Odcejalnik Kava Čaj Infuser

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€5.16 €4.23

Oznake: zložljivi v60 dripper, aparat za filter iz nerjavečega jekla, dripper vode, prenosni kava, kavarna, aparat za filter, pameten dripper, prenosni kava kapljalna, tiamo kave dripper, kava dripper.

Bullet Točk:

1、Varno in brez vonja: kava filter funkcije ABS smole in 304 iz nerjavečega jekla, ki je nestrupen in brez vonja, varen in zanesljiv.

2、Ni Treba Papirni Filter: kava filter funkcije lahko ohranili prvotni okus kave, s čimer se zmanjša odpadnega papirja, in je okolju prijazen.

3、Zložljive Filtra: filter pokal je zložljiv, majhen in priročen, enostaven za prevoz, enostaven za shranjevanje, enostaven za uporabo v pisarni ali na prostem.

4、Uporablja Skodelice: filter je primeren za skodelice, pri velikosti med 76mm-110mm/2.99-4.33 v (o)v notranji premer, in filter je primeren za večino skodelice.

5、Enostaven za Čiščenje: notranji in kave kontaktne površine filtra so narejeni iz ABS materiala, ki je značilnost dobre self-čiščenje lastnosti, in kava v prahu, ostankov je mogoče enostavno čistiti.

Tehnični podatki(o):

Material: ABS_+nerjavečega jekla

Teža: 35 g

Velikost: kot je prikazano na sliki

Seznam Vsebine:

1 * Zložljiv Aparat Za Filter Pokal


  • Vrsta Filtra: Filtri Za Enkratno Uporabo
  • Material: Drugo