2020 Novi Električni ventilator dihalno masko 4.5 ur trajanja baterije Enostavno respirator masko, Moda, športna maska

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€47.24 €23.62

Oznake: stekla baterije masko, nosni respirator električni, elektron masko, zaščitna maska kožo, maska za smart, Masko Za Prah, zaščitne maske maškarada, zaščitno masko moški, električni maska za smart, deko baterije masko.

Blagovne znamke: do leta 2020 New Visoke kakovosti Moda električni ventilator Respirator Masko

Prodaja Opis: Prosimo, izberite izdelek, ki ga potrebujete, glede na sliko (masko se lahko uporablja ločeno)

Posebna opomba: Ta maska model lahko uporablja ločeno.Surovine meltblown krpo.Nosite udobno velikost L. masko ne uporablja ventilator.Masko se lahko uporablja tudi samostojno za zaščito pred Preprečiti širjenje sline !

Električni ventilator modul tehnični opis: električni ventilator konfiguracija USP polnjenje podatkov line, (ne priključite priključek) polnjenje podatkov v skladu univerzalni mobilni telefon polnjenje USP vtič, univerzalni računalnik USP vtičnico in vse druge USP podatke vrata, polnjenje za 2 uri prvič, električni po vsaki polni življenja puhalo je 4,5 ur.To je lahko povsem napolnjena z zaračunavanjem za 1,5 ure.Hladilna čas vsak udarec je 4,5 ur.Prezračevanje puhalo je zelo dobra.Uporablja se lahko za različne priložnosti.To je priročna in lahka za uporabo, vendar puhalo ne more biti neprepustna.Prosimo, bodite pozorni na zaščito.

Ker so električni ventilator je živo izdelka, številne nacionalne letalske družbe ne sprejemajo prevoz z baterijo izdelke, zato ne morete določiti logistično podjetje, bomo poskrbeli za hitro letalski prevoznik vam!

Značilnosti:

1, nova zasnova najnovejše izdelke za modne moške in ženske nositi prah-dokazilo električni zraka masko.

2, izvrstno električni ventilator, tehta samo 29g majhen in eleganten, enostaven za prevoz.

3 tehnične specifikacije, od ventilatorja je 1000 vrt / min, izpušni zrak glasnost 34 L / min, in življenjsko dobo baterije je 4,5 ur.

4, puhalo sprejme magnetna metoda namestitve, en korak, ki je nameščen v mesto, tam je prijeten zvok Kata, masko vlage je izključena, in svež zrak, ki je.

5, maske, uporablja 3D kobilice nosilec ne deformira, stereo podpore pa nima nobenega pritiska na obraz.

6, shell-oblikovan masko, zunanja plast je v glavnem netkane tkanine, polno krilo design mehko in udobno in stilsko.

7, uho traku tipa fiksni traku, hook-and-loop, oblikovanje, enostavna za rabo, nobenega pritiska in priročno.

Področje uporabe: Primerna za ne-mastni delci zaščito dihal, prah, cvetni prah, smog, dim avtomobilskih izpušnih plinov, rabljeno dim, PM2.5,trdnih Delcev in sline prenos .

Uporabo izdelka: moški in ženski kolesarjenje, outdoor, tek, šport, prostem hojo za nosečnice, laboratorijev, gradnje, industrijski kompleksi, delovnih operacij, avtomobilski izpušni dim zaščite in drugih industrij.


  • Številka Modela: Električni Zraka Masko
  • Varnostni standard: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Velikost: L
  • Razred zaščite: NOBEN
  • Blagovna Znamka: motlun