60T65PES MBQ60T65 MBQ60T65PES cev moč IGBT tranzistor 10pcs/veliko uvoženih izvirno novo inverter varilni aparat pogosto uporabljajo

  • Mnenja in ocene
  • Na zalogi
€10.31 €10.00

Oznake: MBQ60T65PES, 10v transformator, 3kva inverter, mig varilec, power inverter alternativa, loka hladno varjenje, hibridni invertnim, 40n60 igbt, 60t65pes, čisti sinus inverter priključek.

Kupci smernice

Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen .

Naša Glavna dejavnost vključuje: Tranzistorjev,Diod,Modul,IC,Releji,Kristalnega Oscilatorja,Kondenzator,Upor,Led,Optocouple,Varovalka,Induktor,Stikalo ...

Pakiranje Podrobnosti:

Izvirno tovarniško zaprti pakiranje s standardno vrste: cevi,pladenj za papir,lepilni trak in koluti,škatle,vrečke za pakiranje .Vljudno prosimo, sporočite nam, če imate kakšne posebne zahteve.

Vsi elementi so pakirani blister z vrečko in peno, ki je po meri dostava za močno zaščito.

Uvoz Davki/Dolžnosti:

Uvozne dajatve,davke in druge dajatve, ki se je zgodilo v vaši strani, niso vključene v cene artiklov.Teh pristojbin, ki jih kupec.

Prosimo, preverite pri vaši državi Carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški, ki bodo pred nakupom.

Povratne Informacije Podrobnosti:

Kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naš razvoj,smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

Naš program bo pustil nazaj enako povratne informacije, da ste,ko ste pozitivne povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas, preden pustite neutaral in negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.Najlepša hvala!


  • Postavka Vrsta: Hibridni Priključki
  • Številka Modela: 60t65pes
  • Blagovna Znamka: SZKCFM
  • Spol: Moški
  • Poreklo: NAS(Izvora)